RO
EN

CONTACT

 
 
01
Co

Companie

03
Rs

Resurse

04
Bl

Blog

05
Ev

Evenimente

„Oamenii noştri de vânzări nu îşi mai ating ţintele, cu toate că muncesc la fel de mult.”

 

De aceea am proiectat şi dezvoltat pentru dvs. programul de dezvoltare şi antrenare a competenţelor şi abilităţilor de vânzare FITNESS FOR SALE.

 

 

Training
Imaginaţi-vă organizaţia dvs. ca un atlet care trebuie să participe la competiţii naţionale, europene sau mondiale în fiecare zi.
Training Vânzări

Credeţi că pentru a performa sau chiar câştiga titluri, un sportiv îşi permite să se îngraşe vreun kilogram sau să se antreneze mai puţin acum că premiile sunt mai mici din cauza crizei?

Lipsa de antrenament a atletului nu va genera decât două tipuri de rezultat: necalificarea în competiţiile actuale sau scăderea rezultatelor la competiţii până la auto-eliminare.

În actualul mediu competitiv şi globalizat, agilitatea de a acţiona şi nu cea de a re-acţiona a unei organizaţii reprezintă cheia succesului sustenabil. Fie că vorbim de forţa de vânzări, de management sau de funcţiile cheie, organizaţia dvs. nu îşi permite să performeze mai puţin acum, căci alţi atleţi îşi menţin forma în acest timp şi se pregătesc pentru următorul ciclu economic.

Astfel, dacă vă gândiţi să antrenaţi câteva persoane sau mai multe sau aveţi echipe care îşi desfăşoară activitatea într-un număr mai mare de locaţii, construim întotdeauna cea mai bună soluţie, care este specifică pentru organizaţia dumneavoastră. Lucrăm în parteneriat cu dumneavoastră, pentru a produce soluţii care oferă rezultate de afaceri observabile şi tangibile pentru toţi cei implicaţi.
Cheia acestui succes garantat este profesionalismul dovedit al echipei noastre şi atenţia pe care o acordăm pentru a înţelege atât necesitatea de antrenare şi de creştere a performanţelor, cultura şi valorile companiei asigurându-ne că soluţia propusă este complet potrivită pentru cerinţele specifice şi contextului intern şi extern al organizaţiei dumneavoastră.

 

Exemple tipice de soluţii personalizate
 
• Programe de Management şi Leadership
• Programe de Managementul Schimbării
• Organizarea de programe de inducţie
• Training-uri de Abilităţi de comunicare şi de prezentare
• Training de gestionare a riscului operaţional
• Coaching pentru Performanţă
• Management de proiect
• Programe schimbare a culturii organizaţionale
• Programe de Customer Service
• Training-uri de Abilităţi de Negociere
• Managementul vânzărilor şi programe de coaching de vânzări
• Programe şi Evenimente Cross-şi intra-funcţionale teambuilding
• Programe de Managementul Talentelor

 

Vă rezolvăm problemele în VÂNZĂRI

 

PROBLEMA DVS. DE VÂNZĂRI

CUM O REZOLVĂM

Pierderea timpului pe prospecţi inadecvaţi…

Sistemul nostru de prospectare conţine tehnici a căror utilizare permite ţintirea celor mai promiţători prospecţi.

Oamenii de vânzări nu sunt văzuţi ca şi consultanţi de încredere…

Modelul nostru de diagnoză şi de construire a abilităţilor creează atitudinea necesară schimbării acestei percepţii.

Vânzătorii strategici nu ating potenţialul de venituri la conturile mari de clienţi…

Strategia noastră de management al portofoliului şi metodele de planificare vă învaţă să optimizaţi veniturile şi relaţiile cu clienţii dvs.

Dificultăţi în generarea de lead-uri şi crearea interesului la prospecţi…

Tehnicile noastre de prospectare şi de dezvoltare de afaceri furnizează un model de proces consultativ de stimulare a interesului.

Frecvenţa lipsei de decizie după cicluri lungi de vânzare...

Conţinuturile noastre referitoare la execuţia vânzărilor arată cum pot fi accesaţi factorii de decizie şi cum pot fi controlate ciclurile de vânzare astfel încât să determinaţi decizii de achiziţie.

Obiecţia preţului şi încercarea de a vinde valoare…

Tehnicile noastre de negociere vă învaţă cum să va poziţionaţi diferenţiat valoarea de la începutul ciclului de vânzare cu scopul de a minimiza concesiile de la sfârşit.

Dificultăţi în încercarea de a accesa oamenii de decizie şi vânzarea la top management…

Execuţia modelului nostru de vânzare la nivel executiv de top va arăta prin strategii şi tactici concrete cum să identificaţi ceea ce este important pentru factorii cheie de decizie şi cum să valorificaţi eficace acest lucru în vânzare.

Prezentările de vânzare nu se finalizează cu vânzări suficient de des…

Tehnicile noastre de învăţare vă învaţă cum să pregătiţi şi livraţi prezentări de vânzare care să fie concentrate pe rezultatele de după prezentare.

Oamenii noştri de vânzări nu îşi planifică activitatea de vânzare într-un mod care să ducă la atingerea ţintelor...

Instrumentele de planificare teritorială precum şi cele de planificare a timpului şi a contactărilor vă învaţă cum să executaţi eficient procesul de vânzare.

Vânzătorii noştri nu aplică tehnici de cross-selling şi up-selling...

Instrumentele şi tehnicile noastre de vânzări încrucişate şi modelele noastre de investigare a nevoilor construiesc abilităţile şi încrederea necesară de a le aplica în practică.

 

Și deoarece, ca şi în sport, dacă practici un singur tip de antrenament acesta nu mai dă rezultate, după un anumit timp ajungându-se la plafonare, pentru a creşte performanţele echipei dvs. de vânzări membrii acesteia pot fi antrenaţi prin ADVANCED SELLING PROGRAM. Ce spun clienţii despre valoarea şi impactul acestui program?

 

Sesiunile noastre de training sunt foarte interactive şi intensive, implicând toţi participanţii în asimilarea, crearea şi transferul de cunoştinţe.

Pentru a menţine la acelaşi nivel de abilitare, entuziasm şi motivare pe care participanţii îl dobândesc la finalizarea sesiunii de training, oferim şi posibilitatea de coaching acordat în perioada de aplicare a noilor cunoştinţe şi abilităţi la locul de muncă.

Durata, tematicile şi metodele utilizate pot varia în funcţie de constrângerile şi nevoile specifice ale organizaţiei dumneavoastră, menţinând raportul de calitate şi beneficii ale soluţiilor oferite.

 

Toate aceste programe pot include follow-up, virtual sau faţă în faţă, pentru a întări cunoştinţele şi abilităţile deprinse. De asemenea, în funcţie de importanţa programului în atingerea obiectivelor organizaţiei dvs. şi de nivelul investiţiei în formarea şi dezvoltarea angajaţilor putem realiza o evaluare complexă ajungând pană la calcularea ROI a programului.

Advanced Selling Program
Business Networking & Social Selling
Customer Care
Presentation Skills
 
Management & Leadership
Safari Sales
Comunică cu atitudinea

Copyright ©

2018

  LearningPro