RO
EN

CONTACT

 
 
01
Co

Companie

03
Rs

Resurse

04
Bl

Blog

05
Ev

Evenimente

"În cariera ta, cunoştinţele sunt ca laptele. Ele au termenul de expirare imprimat chiar pe cutie. Termenul de expirare a unei licenţe în inginerie este de aproximativ 3 ani. Dacă nu înlocuieşti tot ceea ce ştii până atunci, cariera ta se va acri."

 

Clark Aldrich, Gartner Group

Dezvoltare Personală

Fie că eşti angajat(ă) într-o organizaţie şi vrei să te dezvolţi profesional şi personal ca să îţi atingi obiectivele de carieră visate, fie că ai ales antreprenoriatul şi vrei să îţi creşti afacerea, fie eşti într-o fază de tranziţie în carieră şi vrei să explorezi noi orizonturi profesionale, cursurile deschise, sesiunile de coaching şi resursele online LearningPro sunt exact ceea ce ai nevoie.
Dezvoltare Personală

 

Trebuie doar să ne urmăreşti pe site-urile de socializare şi să vezi când şi unde are loc cursul la care îţi doreşti să participi. Conectează-te acum la grupurile noastre de pe social media şi vei avea acces GRATIS la foarte multe resurse interesante pentru tine, legate sau nu de subiectele cursurilor deschise.
Îţi oferim garanţia calităţii şi a rezultatelor promise pentru toate cursurile noastre. Fiecare curs este dezvoltat pe baza celor mai bune practici internaţionale şi vei avea ocazia de a afla despre acestea de la profesionişti validaţi în domeniu.

 

 

Trimite un email la cursurideschise@learningpro.ro cu datele tale de contact şi îţi vom transmite ofertele noastre de cursuri deschise.


Copyright ©

2018

  LearningPro