RO
EN

CONTACT

 
 
01
Co

Companie

03
Rs

Resurse

04
Bl

Blog

05
Ev

Evenimente

Ce vreţi să obţineţi?
Lucrul in echipa
Comunicare
Cooperare & încredere
Identificarea punctelor forte

Together
Everyone
Achieves
More

Teambuilding

Team building-urile inovatoare ale LearningPro sunt

 

Activităţi indoor şi outdoor de team building care provoacă creierul, nu corpul. Acestea oferă soluţii creative la o gamă largă de nevoi de dezvoltare a echipei.

Activităţile de team building şi exerciţiile de simulare a problemelor de muncă într-o mediu sigur permite organizaţiilor să vadă modul în care oamenii reacţionează şi interacţionează în anumite situaţii. Acestea se bazează pe conceptul de învăţare experienţială - învăţare prin practică.

La finalul team building-ului, sesiunea de debriefing evaluează succesul şi eşecul activităţilor, şi identifică rezultatele învăţării care pot fi transferate înapoi la locul de muncă pentru a îmbunătăţi performanţa, dincolo de evenimentul de team building.

Team building-urile LearningPro  vă ajută la:

 • Identificarea potenţialului de leadership
 • Încurajarea aprecierii de abilităţi şi personalităţi diferite
 • Eliminarea blocajelor de comunicare
 • Stimularea abordării analitice în rezolvarea problemelor
 • Coordonarea unor sarcini diferite, aparent disparate, spre un obiectiv comun
 • Ajustarea reacţiilor la circumstanţele şi obiective în schimbare
 • Descoperirea de caracteristici şi calităţi ascunse la membrii echipei.

 

Dezvoltăm programele de team building într-un mod personalizat, conceput doar pentru dvs. Astfel, vom proiecta un pachet pentru obiectivele dorite de dvs., în orice locaţie care vi se potriveşte. Expertiza noastră de team building poate fi livrată in oricare din locaţiile din afara locului de muncă sau chiar la birourile dumneavoastră, creând o soluţie complet flexibilă care se potriveşte atât bugetului, cât şi calendarului dumneavoastră.

Atunci când oamenii dumneavoastră vor reveni la activitatea lor, echipa dumneavoastră va fi transformată.

 

Fie că sunteţi în căutarea de Ice Breaker-e de evenimente, a unor activităţi de motivare a echipei, de dezvoltare personală sau de dezvoltare a spiritului de echipă, team building-urile LearningPro sunt ceea ce căutaţi. Setul nostru de instrumente pentru team building include activităţi indoor, în aer liber şi culinare.

Setul de activități conceput pentru programul dvs. depinde de rezultatele pe care le doriţi să le obțineţi. Activităţile specifice din cadrul team building-urilor LearningPro sunt cele mai potrivite pentru obiective de tipul:

 

 • Rezolvarea problemelor
 • Managementul timpului
 • Gestionarea conflictelor
 • Recunoaşterea punctelor forte
 • Negociere
 • Abilităţi de prezentare
 • Creativitate
 • Identificare şi dezvoltarea leadership-ului

 

Programele noastre de teambuilding personalizat sunt atât de flexibile, încât acestea se încadrează chiar şi în cele mai aglomerate agende. Desfăşurăm evenimente care durează de la o dimineaţă până la câteva zile.

 

Dacă doriţi să primiţi ofertele noastre speciale de team building de sezon, vă invităm să vă înscrieţi pe lista noastră de corespondenţă şi veţi primi cele mai recente oferte pentru team building, care includ evenimente festive de echipă în perioada sărbătorii de Crăciun.

 

Dacă sunteţi în căutarea unei activităţi motivaţionale sau de deschidere pentru următoarea dumneavoastră conferinţă, sesiune de training sau eveniment, selecţia noastră de Ice Breaker-e este ideală pentru toate tipurile de ocazii.

 

Desfășurăm, de asemenea, evenimente pentru grupuri mai mari, de 100 persoane, iar activităţile noastre pot fi uşor de adaptat pentru a se potrivi la astfel de grupuri. Pentru unele dintre activităţile noastre vom conduce evenimentul pentru toată echipa, în timp ce în alte cazuri, este mai potrivit să împărțim grupul într-un număr de echipe mijlocii de a participa la diferite activităţi simultan sau prin rotaţie. Pentru a discuta în detaliu cerinţele dumneavoastră vă invităm să ne contactaţi.


Copyright ©

2018

  LearningPro