RO
EN

CONTACT

 
 
01
Co

Companie

02
Sol

Soluţii

04
Bl

Blog

05
Ev

Evenimente

“Dacă banii sunt singura ta speranţă pentru independenţă nu o vei avea niciodată. Singura siguranţă reală pe care o va avea un om în această lume este o rezervă de cunoştinţe, experienţe, şi abilităţi.”

Henry Ford

 

 

 

Cum evaluaţi calitatea unui program de training, înainte de a-l cumpăra?

Există multe opţiuni atunci când vine vorba de alegerea unui furnizor de training. Iată câteva aspecte de luat în considerare:Evaluare calitate training

 

Într-o mare de broşuri, pliante, newsletter-e cu oferte de programe de training promiţătoare care ajung constant pe biroul dvs., cum determinaţi care este soluţia cea mai bună care să se potrivească nevoilor organizaţiei dvs.?

DETALII

Cum utilizăm reţelele sociale în dezvoltarea angajaţilor?

Atunci când bugetele de training se ajustează, dacă ştim cum, primim un sprijin consistent de unde ne aşteptăm mai puţin – SOCIAL LEARNING.

Amploarea şi efectele fenomenului social media nu mai sunt de mult o noutate. Surprinzătoare este însă lipsa de proactivitate a multor organizaţii în preluarea şi valorificarea elementelor benefice ale instrumentelor social media, sub pretextul securităţii IT, confidenţialităţii şi protejării reputaţiei. Nu vom aborda aici beneficiile din punct de vedere al imaginii externe a organizaţiei, al interacţiunii cu clientul...

DETALII


Copyright ©

2018

  LearningPro