RO
EN

CONTACT

 
 
02
Sol

Soluţii

03
Rs

Resurse

04
Bl

Blog

05
Ev

Evenimente

12 Nov 2011
Ghidul practic de planificare şi construire a unui buget de training

LearningPro a lansat Ghidul Practic de Planificare şi Construire a unui Buget de Training Aliniat Strategic. Astfel, consultanţii LearningPro vin în sprijinul managerilor de training şi resurse umane din companiile româneşti, în demersul acestora de poziţionare strategică a rolului formării profesionale şi în acelaşi tip de asigurare corespunzătoare cu resursele necesare derulării proceselor de învăţare organizaţională.
În perioadele de reduceri de costuri ale organizaţiilor, managerii de training şi/sau HR sunt afectaţi masiv de reducerea bugetelor de formare profesională. Un factor determinant, însă, în redirecţionarea prioritară a unor bugete suficiente pentru activităţile de training şi dezvoltare o are planificarea acestora pornind de la nevoile de business.
Prin acest ghid managerii de training şi resurse umane au acces la un proces clar, etapizat, de identificare şi analiză a nevoilor de formare, precum şi de realizare şi prezentare a bugetului de training. Momentul lansării acestui ghid este unul oportun, deoarece în această perioadă companiile îşi construiesc şi alocă bugetele pentru anul viitor.

 

Autorul ghidului, dna Cosmina Coman, Managing Partner al LearningPro, se bazează pe experienţa de peste trei ani a gestionării unuia din cele mai mari bugete de training din România (5 milioane EUR în 2007 la BCR)  alocat pregătirii a peste 10.000 de angajaţi, în timpul implementării unui program masiv de reorganizare derulat prin 42 de proiecte simultane aplicate pe toate procesele din bancă.

 

Dna Cosmina Coman deţine, de asemenea, şi un Advanced Certificate in Strategic L&D Management (CIPD, Londra).

Ghid practic de planificare şi construire a unui buget de training aliniat strategic

Ştiri


Copyright ©

2018

  LearningPro