RO
EN

CONTACT

 
 
02
Sol

Soluţii

03
Rs

Resurse

04
Bl

Blog

05
Ev

Evenimente

Fiţi la curent cu ultimele noutăţi aduse de echipa LearningPro.

12 Nov 2011
Ghidul practic de planificare şi construire a unui buget de training

LearningPro a lansat Ghidul Practic de Planificare şi Construire a unui Buget de Training Aliniat Strategic. Astfel, consultanţii LearningPro vin în sprijinul managerilor de training şi resurse umane din companiile româneşti, în demersul acestora de poziţionare strategică a rolului formării profesionale şi în acelaşi tip de asigurare corespunzătoare cu resursele necesare derulării proceselor de învăţare organizaţională.Ghid practic de planificare şi construire a unui buget de training aliniat strategic


În perioadele de reduceri de costuri ale organizaţiilor, managerii de training şi/sau HR sunt afectaţi masiv de reducerea bugetelor de formare profesională.

DETALII

26 Oct 2011
Cine câştigă din (ne)educarea clienţilor?
Opinie Cosmina Coman, LearningPro

Ziarul Financiar

 

Conferinţa pe tema Bancassurance organizată recent de Ziarul Financiar a stârnit o serie de dezbateri animate în public pe tema necesităţii educaţiei financiare a clienţilor. O remarcă interesantă a cuiva din audienţă a fost aceea că nu ar trebui să considerăm oamenii needucaţi financiar ca pe nişte persoane lipsite de educaţie, pentru că astfel de persoane ar putea fi, de fapt, medici, profesori etc. Corect! Totuşi, atunci am realizat cât de puţin este exploatat în mediul economic românesc acest instrument de educare a clienţilor, dacă a fost nevoie de o asemenea precizare adresată unui public avizat, de business.

DETALII

26 May 2011
Cum să transformăm, prin socializare, călătoriile noastre în experiențe care ne îmbogățesc?

În data de 26 mai dna Cosmina Coman, Managing Partner al LearningPro a fost invitată la Libra Bank să prezinte o temă funky în cadrul proiectului de comunicare internă Funky Business.

DETALII


Copyright ©

2018

  LearningPro