RO
EN

CONTACT

 
 
02
Sol

Soluţii

03
Rs

Resurse

04
Bl

Blog

05
Ev

Evenimente

„Rezultatele colaborării cu echipa LearningPro sunt unele care îi recomandă ca profesionişti în excelenţa dezvoltării profesionale a personalului bancar. Abordarea foarte practică şi concentrată pe transformarea sustenabilă a  atitudinilor şi abilităţilor participanţilor la Advanced Selling Program a produs, pe lângă efectele aşteptate, şi anume, consolidarea unei culturi a vânzărilor în rândul forţelor de vânzare din Banca Italo Romena, precum şi creşterea efectivă a vânzărilor, o platformă internă de implementare a celor mai bune practici de managementul vânzărilor.”

 

Alina Calagiu
Manager Gestiune & Dezvoltare HR
VENETO BANCA Spa

Italia Montebelluna

Sucursala Bucureşti

Clienţii LearningPro

Proiectele dezvoltate sunt concentrate pe modificarea indicatorilor de performanţă care produc schimbări sustenabile în organizaţii din domeniile private şi publice. Am dezvoltat şi livrat cu impact training-uri pentru dezvoltarea diferitelor abilităţi ale angajaţilor la companii din diverse industrii cum ar fi:

 

Orange RomaniaBCR Asigurari de Viata

 

 

 

 

Signal Iduna

Office Depot RomâniaVeneto Banca Romania

 

 

 

 

 

 

Immochan RomaniaCoresi Avantgarden

 

 

 

 

 

LearningPro oferă prin creativitatea şi experienţa membrilor echipei sale o experienţă unică de dezvoltare atât organizaţională, cât şi personală.

Călătoria cunoaşterii alături de LearningPro are următoarele repere care au ca principală caracteristică faptul că se menţin mereu cu un pas înaintea pieţei.

 

avantaj

 

 

Soluţia pentru Dumneavoastră va fi una care va porni, înainte de orice, de la nevoile organizaţiei atât cele pe termen scurt, cât şi cele pe termen lung, iar implementarea soluţiei va lua în considerare elementele importante din cadrul macro-organizaţional, tendinţele în domeniu şi sustenabilitatea proceselor care vor susţine soluţia.

 

Testimonial Banca Italo Romena

 


Copyright ©

2018

  LearningPro