RO
EN

CONTACT

 
 
02
Sol

Soluţii

03
Rs

Resurse

04
Bl

Blog

05
Ev

Evenimente

Atunci când plecaţi într-o vacanţă şi cumpăraţi o excursie locală preferaţi una în care aveţi un ghid experimentat, acreditat şi care cunoaşte toate punctele de interes (obiectivele şi indicatorii dvs.), zonele de evitat (riscurile, punctele slabe), istoria locurilor vizitate (cunoaşterea pieţei dvs. şi integrarea cu celelalte procese de business), obiceiuri (best – practice-uri internaţionale) sau una în care ghidul este de fapt şoferul care vă deplasează doar unde îi spuneţi sau unde poate sau vrea el să vă ducă?

Avantajul LearningPro

LearningPro înseamnă două lucruri: 
Pro învăţare şi Profesionişti în învăţare

 

Învăţarea continuă, individuală şi organizaţională este singura cheie care funcţionează la poarta progresului şi a adaptării în viaţă. Învăţăm continuu pentru a rămâne profesionişti în învăţare.

 

Multă lume face training, însă LearningPro găseşte şi implementează soluţii alături de partenerii lui de succes, clienţii. Soluţia găsită nu implică, însă, întotdeauna training-ul.

 

 

Training-ul este un eveniment limitat în timp care are efecte limitate în timp. Learning-ul în schimb, şi soluţiile de learning sunt continue şi sustenabile, ca şi efectele lor.

LearningPro este, prin experienţa, resursele şi calificările noastre, unul dintre cei mai profesionişti parteneri de learning de pe piaţa românească. Și nu o spunem noi, ci clienţii noştri.

 

LearningPro este partenerul dumneavoastră care aduce garanţia celui mai înalt grad de profesionalism şi dedicare pentru atingerea obiectivelor dvs.

 

 

 


Copyright ©

2018

  LearningPro