RO
EN

CONTACT

 
 
01
Co

Companie

02
Sol

Soluţii

03
Rs

Resurse

04
Bl

Blog

05

Evenimente

2017
2012
2011
17 Nov 2011
LearningPro recomandă conferinţa HR Leading Success organizată de HR Club

Conferinta HR Leading Success

 

Intr-un moment de recalibrare a societatii, a mediului economic si a prioritatilor de afaceri, HR Club considera rolul strategic al resurselor umane ca fiind cheia succesului organizatiei.

Conferinta HR Leading Success va aduce asadar in prim plan modele inovative de management al resurselor umane, precum si ultimele tendinte in lumina noului context de afaceri. Vom incepe cu o perspectiva generala asupra principalilor indicatori macroeconomici care ne vor influenta deciziile in 2012, dupa care vom continua cu prezentarea ultimului studiu realizat de The Boston Consulting Group (BCG) in colaborare cu Asociatia Europeana pentru Managementul Oamenilor (EAPM). Studiul reprezinta principalul instrument european in managementul resurselor umane si evidentiaza prioritatile care ne vor ghida actiunile in 2012.

Vom continua apoi cu specialistii de la Trompenaars Hampden - Turner care ne vor impartasi solutii inovative de resurse umane pentru gestionarea provocarilor din organizatie in contextul economic actual. Noul instrument creat de “Reconciliere a Dilemelor” are impact semnificativ in primul rand asupra resurselor umane, avand rezultate vizibile in modul de lucru in organizatie.

Conferinta HR Leading Success ii aduce pentru prima oara in Romania pe Henk den Deker, Partener Trompenaars Hampden - Turner si Pieter Haen, Presedintele Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM).

Henk den Deker, Partener Trompenaars Hampden - Turner

"In prezent resursele umane sunt mai mult decat o functiune locala. In contextul intensificarii globalizarii, profesionistii de resurse umane trebuie sa isi “conecteze perspectivele”. In loc sa gandim in termeni de „probleme”, combinatia intre valorile companiei si „reconcilierea dilemelor” este cheia succesului organizatiei. Vom impartasi asadar cu profesionistii de resurse umane din Romania experienta noastra internationala si vom explica diferitele dimensiuni ale metodologiei „reconcilierii dilemelor”".

 

Pieter Haen, Presedintele Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor

"Criza financiara, criza datoriilor, criza monedelor: competitia tot mai acerba pentru capital financiar si rating pune companiile si economiile nationale in fata unei stari de incertitudine pe termen scurt, fara o idee unitara asupra masurilor necesare pentru a combate aceasta stare. Spre deosebire de departamentul financiar, provocarile directorilor de resurse umane sunt clare, cuantificabile, si pe termen lung. In timp ce ministrii de finante, bancherii si directorii financiari pot spera la o calmare a pietelor de capital, specialistii de resurse umane trebuie sa gestioneze o realitate in care se accentueaza lipsa angajatilor si directorilor calificati, fara sa existe prognoze pozitive. Directorii de resurse umane pot si trebuie sa infrunte aceasta provocare si sa gaseasca cele mai bune raspunsuri. Daca reusesc, acest lucru le va creste sansele de a accede la rolul de partener strategic si facilitator in cadrul companiei. Voi fi bucuros sa dezbat cu comunitatea de resurse umane din Romania ce prioritati si masuri ar trebui sa aplice directorii de resurse umane pentru a pregati organizatiile pentru viitor".

 

Detalii aici.

Evenimente


Copyright ©

2018

  LearningPro