RO
EN

CONTACT

 
 
01
Co

Companie

02
Sol

Soluţii

03
Rs

Resurse

04
Bl

Blog

05

Evenimente

2017
2012
2011
22 Jun 2017
Learning Pro încheie un parteneriat cu Speexx

Learning Pro încheie un parteneriat cu Speexx oferind către organizațiile din România soluțiile de învățare de limbi străine Speexx

 

Speexx, lider global recunoscut pe piața de training și testare online a abilităților de limbi străine încheie un parteneriat cu compania de training și consultanță Learning Pro

 

Learning Pro a încheiat un acord de parteneriat cu compania globală Speexx. Speexx oferă soluții de  învățare și testare de limbi străine livrate în cloud prin conceptul numit Perfect Blend.

Perfect Blend este un instrument modular, scalabil, de învățare a limbilor străine care oferă instruire la locul și momentul nevoii, prin intermediul tehnologiei mobile și al coaching-ului instant și virtual și prin metode de învățare în ritm propriu și sociale. Perfect Blend se adaptează cursantului individual și ajută la nevoia companiilor și organizațiilor în același timp. În timp ce cursanții se loghează pentru a accesa materiale de curs interactive, activități de instruire și activități de colaborare între cursanți, managerul de training accesează panoul de administrare pentru a crea și a vizualiza rapoartele de progres.

 

 „Ne dorim să servim organizațiile care își propun să crească productivitatea angajaților lor, îmbunătățindu-le abilitățile de comunicare cu ajutorul trainerilor vorbitori nativi de limbi străine de circulație mare. Vedem deja avântul formidabil al pieței de servicii externalizate, în contrapondere cu scăderea disponibilității unei forțe de muncă calificate sau cu nevoia puternică de inserție rapidă a noilor angajați la locul de muncă, indiferent de industrie. Astfel, acest serviciu completează oferta noastră de soluții de training adresate organizațiilor și se aliniază perfect la strategia Learning Pro de companie bazată pe tehnologie.“ a declarat Cosmina Coman, Managing Director al Learning Pro.

Managerii de resurse umane, precum și orice manager care conduce echipe formate din oameni care vorbesc limbi diferite sau care coordonează activități bazate pe interacțiuni cu clienți din afara țării vor găsi în serviciile Speexx cea mai potrivită soluție la îmbunătățirea abilităților de comunicare și la creșterea productivității.

Mehdi Tounsi, President of Americas & Global Alliances la Speexx a declarat: „Considerăm România o piață importantă și cu un potențial foarte mare pentru soluțiile Speexx. Focusul organizațiilor pe dezvoltarea abilităților de comunicare de business este perfect justificat deoarece acestea sunt vitale nu numai în funcționarea echipelor, dar și a relațiilor cu partenerii de business, furnizorii și clienții. Facilitarea comunicării în echipele multi-linguale stimulează procesul inovației, ceea ce este un avantaj competitiv esențial pentru orice organizație”.

 

Orice companie din România sau Republica Moldova poate beneficia de soluțiile Speexx de training și testare online intrând pe site-ul www.learningppro.ro sau contactând compania Learning Pro pe adresa de email: office@learningpro.ro

 

 

 

Despre Learning Pro

Learning Pro este o companie românească care oferă organizațiilor servicii de consultanță și training-uri, special proiectate pentru a întări capacitatea organizațională și managerială a acestora.

Prin combinarea teoriilor moderne de management cu experiența practică în dezvoltarea resurselor umane, abordarea de consultanță și training este una orientată spre aplicabilitate, bogată în metode interactive și participative și bazată pe utilizarea tehnologiilor moderne.

 

Principalele proiecte de dezvoltare a abilităților și a echipelor implementate de Learning Pro au avut ca obiective dezvoltarea abilităților de management, leadership, vânzări, negociere, customer care, managementul proiectelor, customer engagement, managementul relațiilor cu clienții, precum și consolidarea comunicării organizaționale interne sau standardizarea proceselor. Printre organizațiile din diverse industrii care au acordat Learning Pro încrederea unui parteneriat se numără Orange, BCR Asigurări de Viață, Signal Iduna, Veneto Banca, Office Depot Shared Services Center, Immochan, Avantgarden Immo Invest etc.

 

 

Despre Speexx

Speexx ajută organizațiile mari de pretutindeni să stimuleze productivitatea, capacitând abilitățile de comunicare ale angajaților, dincolo de frontiere.

Speexx oferă o gamă largă de soluții premiate de învățare online bazate pe cloud pentru limbile engleză, spaniolă, germană, italiană și franceză, cu sprijin permanent în 13 limbi. Speexx este ușor de utilizat și se adaptează nevoilor utilizatorilor și managerilor de training în organizații de orice dimensiune.

Marca Perfect Blend a Speexx integrează instruirea online a abilităților de comunicare în afaceri, învățarea mobilă și socială, 1.500 de antrenori experți localizați în întreaga lume și activități personalizate online live într-o experiență de învățare pe deplin standardizată și globală. Peste 8 milioane de utilizatori din 1.500 de organizații - inclusiv Renault-Nissan, Unicredit, Adecco, Daimler, Generali și Total utilizează Speexx pentru a învăța o limbă străină într-un mod inovativ și pentru a oferi rezultate la timp. Speexx a fost fondată în 1994 și are sedii în München, Londra, Madrid, Milano, Paris, Sao Paulo, Shanghai, Singapore și New York. Pentru mai multe informații, vizitați www.speexx.com.

 

 

Evenimente


Copyright ©

2017

  LearningPro